Learn Singing, Guitar, Piano, Bass, Percussion at www.NEATcourses.com
Get Chords at www.NEATchords.com

alban skenderaj
bardhe e zi
Chords and lyrics

difficulty: expert                

Intro: F Am Dm 2x

F               Am     Dm

As më shtyn, as me rri pranë,

F               Am     Dm

As me ndjek e as me mban.

Gm      

As me thua ku je,

C

As se di se ku jam,

F

As nuk dua ta di,

Dm

Me ke e s'të kam,

Am          Gm  Bb C 

Kur skenari, skenari...

F             C             Dm                Bb

Do mbetet po ai..

F             C             Dm                Bb

Gjithmonë në bardhë e zi..

Am              Bb

As më shumë e as me pak,

Am              Bb

As më afer, as më larg,

Dm         C           G      C

Po herët, herët apo vonë...

F       Am     Dm     

O më vret o më shëron,

F       Am     Dm     

Si një engjëll më sulmon,

Gm

Dhe nuk mundem me ty,

C

Nuk mundem pa ty,

F

Por s'mundem të shoh

Dm

Dhe natën ne sy,

Am            Gm Bb   C      

Kur portreti, portreti..

F             C             Dm                Bb

Do mbetet po ai..

F             C             Dm                Bb

Gjithmonë në bardhë e zi..

Am              F

As më shumë e as me pak,

Am              Bb

As më afer, as më larg,

Dm         C           G      

Po herët, herët apo vonë...

Gm      Am       Dm

Do jem dhe unë si ti,

Gm                  Am   Dm   

Kurse ti do jesh si unë, kush e di.

Gm

Dhe nuk mundem me ty,

C

Nuk mundem pa ty,

F

Por s'mundem të shoh

Dm

Dhe natën ne sy,

Am            Gm Bb   C      

Kur portreti, portreti..

F             C             Dm                Bb

Do mbetet po ai..

F             C             Dm                Bb

Gjithmonë në bardhë e zi..

Am              F

As më shumë e as me pak,

Am              Bb

As më afer, as më larg,

Dm         C           G      

Po herët, herët apo vonë...simplify

key

chords

key

original:   current:  

transpose  


F

Am

Dm

Gm

C

Bb

G

None

expert