Learn Singing, Guitar, Piano, Bass, Percussion at www.NEATcourses.com
Get Chords at www.NEATchords.com

alban skenderaj
dicka
Chords and lyrics

difficulty: beginner                Alban Skenderaj - Dicka ft. Kthjellu

Am Am C G

Diçka qe me ngacmon

Diçka qe me pushton

Diçka qe nuk arrij

Diçka qe vjen nga ti

Diçka qe fort kerkoj

Diçka qe enderoj

Diçka qe e ke ti

Diçka qe nuk arrij

Diçka me ka verbuar

Nuk isha i mesuar

Me ben te fluturoj

Vetem kaq kuptoj

F Am F G

Qe atehere une kohen

Nuk e kam ndjere

Zerin tend degjoj dhe boten e harroj

Am Am F G

Gjerat nuk kane me vlere

Kur zerin tend degjoj

Dhe une si perhere boten e harroj

Dhe une si perhere

Kur zerin tend degjoj

Gjerat nuk kane me vlere dhe boten e harroj

Am Am C G

Diçka qe me ngacmon

Diçka qe me pushton

Diçka qe nuk arrij

Diçka qe vjen nga ti

Diçka qe fort kerkoj

Diçka qe enderoj

Diçka qe e ke ti

Diçka qe nuk arrij

Diçka me ka verbuar

Nuk isha i mesuar

Me ben te fluturoj

Vetem kaq kuptoj

F Am F G

Qe at here un kohen

Nuk e kam ndier

Zerin ten degjoj

Dhe boten e harroj

Am Am F G

Gjerat nuk kane me vlere

Kur zerin tend degjoj

Dhe une si perhere boten e harroj

Dhe une si perhere

Kur zerin tend degjoj

Gjerat nuk kane me vlere dhe boten e harroj.

Enjoy,.Xhenis.simplify

key

chords

key

original:   current:  

transpose  


Am

C

G

F

1

4

5

6

0

beginner