Learn Singing, Guitar, Piano, Bass, Percussion at www.NEATcourses.com
Get Chords at www.NEATchords.com

alban skenderaj
engjell
Chords and lyrics

difficulty: expert[Verse 1]

D

Me kemishen ne nje sup te zbuluar

A

Beli holle porsa nje rreth ne dy duar

Bm                            F#m

dhe me syte e buzeqeshur si gjithmone

D

Gjunjet dalin neper xhinset e bardha

A

Era luan neper floket e arta

Bm                               F#m

Dielli duket sikur vec mbi ty ndricon

[Pre-Chorus]

G                    A

Dhe sa here kalon neper qytet

F#                Bm      A

Si Kupid ne zemer me shigjete

G                        A

ne mijra njerez mua me godet

[Chorous]

G    A   D              A

Engjell ndoshta tani me kupton

    A                     D

Kur te them je nje ne nje milion

      D                        A

Kur te them se vjen njehere ne jete

      Em             G

Se ti je mrekullia e tete

       D                    A

Kur te thoja me ty lerme te vdes

       Em                  Bm

Kur provoja te them miremengjes

 A           G

Engjell me beso

                   A   G   A

gjithmone ke qene ajo EN-GJELL

[Verse 2]

D

Zeri jot i percjell tingujt pranveres

A              

Buza jote shuan etjen e veres

Bm                     F#m

Dora si nje fllad i embel ledhaton

D

Fjalet e tua horizont diturie

A

Zemra si nje oqean ciltersie

Bm                    F#m

Vetem dashuri kudo ti rrezaton

[Pre-Chorus]

G                    A

Dhe sa here kalon neper qytet

F#                Bm      A

Si Kupid ne zemer me shigjete

G                        A

ne mijra njerez mua me godet

[Chorus]

G    A   D              A

Engjell ndoshta tani me kupton

    A                     D

Kur te them je nje ne nje milion

      D                        A

Kur te them se vjen njehere ne jete

      Em             G

Se ti je mrekullia e tete

       D                    A

Kur te thoja me ty lerme te vdes

       Em                  Bm

Kur provoja te them miremengjes

 A           G

Engjell me beso

                   A   G   Asimplify

key

chords

key

original:   current:  

transpose  


D

A

Bm

F#m

G

F#

Em

None

expert