Learn Singing, Guitar, Piano, Bass, Percussion at www.NEATcourses.com
Get Chords at www.NEATchords.com

alban skenderaj
miremengjes
Chords and lyrics

difficulty: intermediate                No capo

Chords Bm G D A F#m

Bm x24432

G 355433

D xx0232

A x03330

F#m 244222

Strumming pattern Down Down Up Up Down

Verse

Bm  G  D  A

Me jep nje caffe te lutem, nje dopio Express

Bm  G  D  F#m         

Nje karrike te ulem dhe te pres

Bm  G  D  A

Ti ne Kripen e detit embel rrezaton

Bm  G  D  F#m           

Nje buzeqeshje te fshehur ma dergon

Chorus

Bm  G  D  A

Si t'ja bej si t'ja them?

Bm  G      

Zemren t'ja shfletoj

D  F#m

e ndrojtje te mos kem!

Bm  G      

Ti them Miremengjes ti them miremengjes

D  A

Zemra me dergoi te pershendes

Bm  G   

Ti them Miremengjes ti them miremengjes

D  F#m

Dhe nje dit me shum s'dua te pres

Bm  G   

Dhe te nisem me te neper brigje me te

D  A

Te ecim deri ne perendim

Bm  G

Te harrohem me te e te behemi nje

D  F#m

Me thuaj do te kem kaq guxim kaq guxim

Verse

Me jep nje pije te lutem nje dopio konjak

Emocionet te shuhen pak nga pak

Ti me rrezet e diellit t'derdhur neper trup

Floket shtese te ylberit permbi sup

Si t'ja bej si t'ja them

Zemren t'ja shfletoj

e ndrojtje te mos kem !

Chorus

Ti them Miremengjes ti them miremengjes

Zemra me dergoi te pershendes

Ti them Miremengjes ti them miremengjes

Dhe nje dit me shum s'dua te pres

Dhe te nisem me te neper brigje me te

Te ecim deri ne perendim

Te harrohem me te e te behemi nje

Me thuaj do te kem kaq guxim

Bm       

Dhe ne te djatht

G

Dhe ne te majt

D  A    

Po me huton shikimi i saj

Bm  G  D  F#m

Erdhi momenti qe sfiden ta pranoj

Ti them Miremengjes ti them miremengjes

Zemra me dergoi te pershendes

Ti them Miremengjes ti them miremengjes

Dhe nje dit me shum s'dua te pres

        

Ti them Miremengjes ti them miremengjes

Zemra me dergoi te pershendes

Ti them Miremengjes ti them miremengjes

Dhe nje dit me shum s'dua te pres

Dhe te nisem me te neper brigje me te

Te ecim deri ne perendim

Te harrohem me te e te behemi nje

Me thuaj do te kem kaq guxim kaq guxim

Bm   G   D   A    

Pak llogarin te lutem, nje tjeter nate te pres...simplify

key

chords

key

original:   current:  

transpose  


Bm

G

D

A

F#m

1

3

4

5

6

2

intermediate