Learn Singing, Guitar, Piano, Bass, Percussion at www.NEATcourses.com
Get Chords at www.NEATchords.com

alban skenderaj
nese thua po
Chords and lyrics

difficulty: advanced                Am

Am                     Dm                

Nese ti me do pa asnje kusht

G                        Am

Po nese nuk me do si nje qellim

Am                            Dm

Po nese ti me do vetem si nje njeri

G                 C     Am       

Po veten me dhuro pa hezitim

Am               Dm     F     G        Am                

Dhe nese thua po un do jetoj vetem per ty

Am        Dm            C        Dm   E

Nese thua po ne qdo qelize do jemi dy

E    Am                                       Dm     

Nese ti vertet mua me do ne te dy do jemi nje zemer oo

G                                              Am    G

Nese ti vertet mua me do ne frymen tende do jetoooooj

Am                                            Dm    

Nese ti vertet mua me do ne te dy do endim ne perjetsi oo

G                                     Am    G        

Nese ti me thua po un per ty do ekzistoj

Am                               G     Dm            

S kam me shum se sa kete ndjenje per ty

G                      Am

As fjal te medha as pasuri

Am                             Dm

Por nese ti me do thjeshte per ate qe jam

G                    Am    

Mos me refuzo se ti e di..

Am           Dm             G         Am               

Qe nese thua po un do jetoj vetem per ty

Am        Dm               C   Dm      E     

Nese thua po ne qdo qelize do jemi dy

E    Am                               E        Dm     

Nese ti vertet mua me do, ne te dy do jemi nje zemer

G                                               Am   G

Nese ti vertet mua me do, ne frymen tende do jetoooooj

     Am                                        Dm    

Nese ti vertet mua me do, ne te dy do endim ne perjetsi

G                                     Am   G           

Nese ti me thua po, un per ty do ekzistoj

Pjesa ku fishkellen dhe thote po po po: Am Dm G Am G Am Dm G Am G

G             F              G         Am           

Dhe nese thua po un do jetoj vetem per ty

Am        F             G          Dm   E              

Nese thua po ne qdo qelize do jemi dyyy

Nese ti vertet mua me do, ne te dy do jemi nje zemer

Nese ti vertet mua me do, ne frymen tende do jetoj

Nese ti vertet mua me do, ne te dy do endim ne perjetsi

Nese ti me thua po, un per ty do ekzistoj, ekzistoj vec per ty.simplify

key

chords

key

original:   current:  

transpose  


Am

Dm

G

C

F

E

1

2

4

5

6

9

0

advanced