Learn Singing, Guitar, Piano, Bass, Percussion at www.NEATcourses.com
Get Chords at www.NEATchords.com

alban skenderaj
une dhe ti
Chords and lyrics

difficulty: advanced                INTRO :  

C           G           Am (2x)

            G

C                           Am

Eja pran dhe me fal nje vallzim

C                            Am

Ta rikthejm jeten pas si nje film

Dm           C       Am        G 

Zemrat tona ekran ,ngjyra i dhan

C            G

Erresiiiiiiires

C               G            Am

Me shtrrengo dhe njeher si dikur

C               G          Am

Si ne foton e varur mbi mur

Dm             C        Am        G

Dashuria i jep krah,dhe kujt nuk i kah

C                G

Une dhe ti ishim ata..

*BRIDGE*

         Am

Une dhe tiii

                            G

Qe ndam dhe te fundit kafshat

                          F

Duke thene se sa jemi me fat

                     E 

Sa njeri tjetrin te kemi perkrah ne qdo naaaat..

*CHOROUS*

        C

Une dhe tiiiii

                     G

Erdhem nga endrat ne jete

                         Am

Duke mposhtur stuhit dhe rrufet

                      F

Dhe mbollem nje rreze diku

   E

Te shkelqej sot nje diell i vertet

Am      G      F   (2x)

Am        G           F

Ne u nisem me henen e plot

Am        G            F

Permbi dallgen e lotit te ftoht

Dm               C          Am     G

Zemren busull ne dore dhe kraharor

Am          G

Dashuriiiiiiia

Am          G               F

Prekem fundin dhe mberitem ne maje

Am          G                F

Por kujtimet se bashku i ndaaahajm

Dm           C        Am      G

Jemi ne nga ata qe krahet ja dha

Am            G

Varferiiiiiiia

*BRIDGE*

          F

Une dhe tiii

       Am                   G

Qe ndam dhe te fundit kafshat

             C            F

Duke thene se sa jemi me fat

         Am         E..

Sa njeri tjetrin te kemi perkrah ne qdo naaaat..

*CHOROUS*

Une dhe tiiiii

Erdhem nga endrat ne jete

Duke mposhtur stuhit e rrufet

Dhe mbollem nje rreze dikur

Te shkelqej sot nje diell i vertet

*2nd BRIDGE*

Dm                     F

TI I DHE KUPTIM JETES TIME

     G                  Em

TI E KTHEVE DHIMBJEN NE FORCE * OOHHOHOU*

Dm                            F

Per qdo mengjes me diellin ne lindje

E           

Nuk pritem kaq shum nga kjo bot

*BRIDGE*

          Am

Une dhe tiii

                         G

Qe ndam dhe te fundit kafshat

                          F

Duke thene se sa jemi me fat

                      E

Sa njeri tjetrin te kemi perkrah ne qdo naaaat..

*CHOROUS*

        C

Une dhe tiiiii

                     G

Erdhem nga endrat ne jete

                         Am

Duke mposhtur stuhit dhe rrufet

                      F

Dhe mbollem nje rreze diku

   G                       E                      

Te shkelqej sot nje diell i vertet

   C        G     Dm      Am    C        G     Dm      Am

OHOHOOOOOOOHOU   HOOO     HOU   OOOOO   HOOOU  OOOO    HOU

     Am     C            E

Une dhe ti  Vetem ne te dy

   C        G     Dm      Am    C        G     Dm      Am

OHOHOOOOOOOHOU   HOOO     HOU   OOOOO   HOOOU  OOOO    HOU

    Am      F  E     Fsimplify

key

chords

key

original:   current:  

transpose  


G

C

Am

Dm

F

E

Em

1

2

3

4

5

6

9

0

advanced