Learn Singing, Guitar, Piano, Bass, Percussion at www.NEATcourses.com
Get Chords at www.NEATchords.com

elita 5
dua te vdes
Chords and lyrics

difficulty: intermediate                Band: ELITA 5 

Am

Dua të vdes

C

Dhe pse jam i ri

Dm           C

Ndoshta kur do të dëgjosh

G             Am

Do të qash dhe ti

Refren:

C               Dm 

Por dije se kam vdek'

      G    C

Dhe zemra mu bo hi

Am      Dm 

Dhe s'mendoj

F  G  Am

Më për ty

Am

Ndoshta do të gëzohesh

C

Se nga unë do të lirohesh

Dm            C

Ndoshta do të qash

G                Am 

Se nga unë do te ndahesh

- Edhe pjesa tjeter shkon njejt.simplify

key

chords

key

original:   current:  

transpose  


Am

C

Dm

G

F

1

2

4

5

6

0

intermediate

 

Learn the NEW Way to Sing With Freedom, Confidence, and Control

click to watch now