Learn Singing, Guitar, Piano, Bass, Percussion at www.NEATcourses.com
Get Chords at www.NEATchords.com

elita 5
e urrej shiun
Chords and lyrics

difficulty: expert                Elita 5 - E urrej shiun 

Am

Në kitarë teli... i këputur

Am                 G 

ndali këngën më të bukur...

               G              Am 

por s'e ndali ,shiun në këtë qytet..

Am

Ku je buza e paputhur

Am             G 

dashuria ime e humbur

                   G            Am 

në mes të rrugës.. unë po lagem vetë..

F     Am    C             Am

I harruar si një letër e djegur....

F      Dm          E 

në këtë rrugë pa adresë kam mbetur

Refreni:

C     G      Dm       Am

E urrej.... shiun kur bie...

Am           F

se njëherë ma fiku një zjarr..

C          G 

një zjarr dashurie....

C      G   Dm       Am 

I urrej.. lotët e mi.......

C                 G (stop)

dhe pse ngjajnë me shiut

              Am 

që më ndau nga ti..

Am

Dashuria ish dikur

Am               G

mbet kornizë pa pikturë

          G            Am

që askund nuk e shoh në mur...

F     Am    C             Am

I harruar si një letër e djegur....

F      Dm          E 

në këtë rrugë pa adresë kam mbetur

Refreni:

C     G      Dm       Am

E urrej.... shiun kur bie...

Am           F

se njëherë ma fiku një zjarr..

C          G 

një zjarr dashurie....

C      G   Dm       Am 

I urrej.. lotët e mi.......

C                 G (stop)

dhe pse ngjajnë me shiut

              Am 

që më ndau nga ti.. (2x)

C     G      Dm       Am

E urrej.... shiun kur bie...

Am           F

se njëherë ma fiku një zjarr..

C          G 

një zjarr dashurie....

C      G   Dm       Am 

I urrej.. lotët e mi.......

C                 G (stop)

dhe pse ngjajnë me shiut

              Am    C#m

që më ndau nga ti..

Bridge:

E          B    F#m   C#m

Ti ndoshta ishe një rrufe

C#m  A  E   B

që erdhe shpejt...

E           B   F#m      C#m

dhe kur shkove, nuk e dita, as e di

    F#m         B

por këngën edhe shpresën

     A          B

i le të treten nëpër shi...

C#m

yyyyyyuuuusimplify

key

chords

key

original:   current:  

transpose  


Am

G

F

C

Dm

E

C#m

B

F#m

A

None

expert

 

Learn the NEW Way to Sing With Freedom, Confidence, and Control

click to watch now