Learn Singing, Guitar, Piano, Bass, Percussion at www.NEATcourses.com
Get Chords at www.NEATchords.com

elita 5
harroje vetmine
Chords and lyrics

difficulty: expert                

ELITA 5 - 'Harroje Vetmine'

A

Nese sonte ndihesh vetem

F#

dhe ke frike te shohesh endrra

D

shuaj driten ndize zemren

E

do te me gjesh mua brenda (x2)

REFRENI

D                        A

Dhe lindi kenga e dashurise

D                              A

qe kurre per ty s'do kete mbarim

                E

kjo kenge perjete

             A

mbetet kujtim

Me ty asgje nuk do te ndroj

le te me falin boten mua

cdo vajze tjeter qe e takoj

ben me teper te te dua.simplify

key

chords

key

original:   current:  

transpose  


A

F#

D

E

None

expert

 

Learn the NEW Way to Sing With Freedom, Confidence, and Control

click to watch now