Learn Singing, Guitar, Piano, Bass, Percussion at www.NEATcourses.com
Get Chords at www.NEATchords.com

elita 5
me fal
Chords and lyrics

difficulty: intermediate                Am

Nëse fjalët s'kanë kuptim

G

më e mirë është heshtja

Dm         F

Nëse loti është i rem

Am

njësoj është dhe buzëqeshja

Am

Nëse fati asnjëherë

G

nuk na ndan as na bashkon

Dm            F        G           Am

sot e përgjithmonë,ka dicka që nuk ndryshon (2x)

ref:

   Am     Dm       Am

Më fal, të lutem më fal

      Dm        F

që nga vetja s'të ndaj

     G           Am

ti e di se jam pa faj.

   Am     Dm       Am

Më fal, të lutem më fal

       Dm           F

që nuk mundem të ndryshoj

   G           Am

të jetoj e tët harroj.

Am                         G

A ka mbetur gjë në jetë që se kam bërë për ty,

    Dm             F             Am

a po ndoshta ndjen dicka që mua sma thua drejt në sy.

Am                            G

Sikur lotët e gjithë botës të takohen në një vend

Dm               F      G          Am

prap nuk mund ta thonë dashuria sa dhemb

Dm              F      G          Am

jo nuk mund ta thonë dashuria sa dhemb

            Am      Dm    Am   Dm   F    G

Të lutem më faaaal, aaaah aaah aah aaah aa

Am

h aaah

ref:

   Am     Dm       Am

Më fal, të lutem më fal

      Dm        F

që nga vetja s'të ndaj

     G           Am

ti e di se jam pa faj.

   Am     Dm       Am

Më fal, të lutem më fal

       Dm           F

që nuk mundem të ndryshoj

   G           Am

të jetoj e tët harroj.

   Am     Dm       Am

Më fal, të lutem më fal

       Dm           F

që nuk mundem të ndryshoj

   G           Amsimplify

key

chords

key

original:   current:  

transpose  


Am

G

Dm

F

2

4

5

6

0

intermediate

 

Learn the NEW Way to Sing With Freedom, Confidence, and Control

click to watch now